United Karate Kyokushin Championship Targu-Jiu 2019

EVENT DATE

EVENT TIME

9:00 AM (Târgu Jiu, local time)

ORGANIZER

Club Sportiv Karate Kyokushinkai Targu Jiu

In data de 06 aprilie 2019, intre orele 09.00-19.000, are loc la Targu-Jiu, la Sala Sporturilor, cea de a 3-a edite a Campionatului Național Unificat de Karate Kyokushinkai, pentru Copii, Juniori, Tineret şi Seniori, eveniment din Calendarul Competițional pe anul 2019 al Federatiei de Kyokushinkai Traditional din Romania si al Uniunii Nationale a Federatiilor de Karate Kyokushin din Romania.
La această competitie sunt invitati să participe sportivi și oficiali din 3 federații naționale de karate (Federația de Kyokushinkai Tradițional din România, Federatia Română de Karate Kyokushin și Organizatia Romana World Kyokushin Budokai) , unite printr-un parteneriat national de organizare a unui singur campionat național care sa cuprinda aproximativ 350 de sportivi, 30 de antrenori, 50 de arbitri și oficiali.
Co-organizatori ai acestei editii nationale sunt cluburile sportive AS.C.S. Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu, reprezentat de catre doamna profesor Mădălina DUMITRU, in calitate de Presedinte,si Dorin DUMITRU, in calitate de instructor, precum si de AS.C.S. Musashi Dojo Sibiu, reprezentata de catre Horatiu Adrian NEAGOIE, in calitate de Presedinte.
Va asteptam la Sala Sporturilor din Targu-Jiu pe 6 aprilie. Intrarea este libera. OSU!