Seminarul Regional de Pregatire Tehnica si Verificare Kata

LOCATION

Global Gym Sibiu / Sala de Sport Săliste, Sibiu / Săliste

EVENT DATE

EVENT TIME

7:00 PM (Sibiu / Săliste, local time)

ORGANIZER

Shihan Horatiu Adrian NEAGOIE (7 dan)

🥋💯❤️ SEMINARUL REGIONAL de Pregătire Tehnică și Verificare Kata (Individual, Sincron si Bo / baston lung, Sibiu & Săliste, 7-8.10.2022, în vederea participării la Cupa MAS OYAMA MEMORIAL INTERNATIONAL CUP, MOMIC 2022, Sibiu, 11-13 NOV 2022 ❤️🥋💯

Dragi instructori / operatori dojo, părinți si copii, Osu! 🥋

Federatia de Kyokushinkai Tradițional din România Mas Oyama Spirit are deosebita plăcere de a vă invita la Seminarul Regional de Pregatire Tehnica si Verificare Kata (Individual, Sincron si Bo), ce se va desfăşura în perioada 7-8.10.2022, vineri (orele 19.0021.00) la sediul Global Gym Sibiu, iar sâmbătă (orele 10.00-16.00), la Sala de Sport din localitatea SĂLIȘTE / SIBIU.

Activitățile sunt coordonate și conduse de Shihan Horatiu Adrian NEAGOIE (7 dan), împreuna cu instructorii desemnati de comun acord.

I. PREGATIRE KATA: Pe parcursul seminarului se va intra in detaliile specifice privind executia kata-urilor (cu / fara BO, individual / sincron), astfel incat la finalul acestuia fiecare practicant sa simtă că a crescut valoric, astfel încât sa fie în măsură să participe la probele următoare din cadrul MOMIC 2022, astfel:

1. Kata Individual.

2. Kata Master (centuri maro si negre pana la varsta de 17 ani inclusiv).

3. Kata Sincron.

4. Bo Kata Individual.

5. Bo Kata Sincron.

6. Kumite Individual.

II. PREGATIRE KUMITE: La finalul seminarului, sportivii sunt încurajati sa participe la o sesiune de sparing de 20 sau 30 sau 40 reprize de lupta (NU ESTE OBLIGATORIU).

Vă așteptăm cu drag!

Osu no seishin! ❤️🥋💯